tiistai 24. joulukuuta 2013

Jouluisia Valkosuklaa-Kanelikinuski Herkkuja Karpaloilla








Valkosuklaa-Kanelikinuski Herkut Karpaloilla


500g Valkosuklaata

Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja annostele se pieniin leivosvuokiin.

Kanelikinuski:

1,5dl Sokeria
3rkl Vaaleaa siirappia
2dl Kuohukermaa
1rkl Kanelia

Sulata sokeri pannulla ja lisää sekaan siirappi. Anna seoksen tummua hieman ja laske levyn lämpöä pienemmälle. Lisää joukkoon kerma kokoajan sekoittaen. Lisää kaneli. Anna seoksen porista pannulla, kunnes se paksuuntuu.

Lisää annosvuokiin valkosuklaan päälle karpaloita ja valuta kinuski niiden päälle.

Ripottele pinnalle mantelirouhetta ja koristeeksi vielä karpaloita. Viimeistele tomusokerilla.

Anna kovettua jääkaapissa tai pakkasessa, kunnes seos on täysin kovettunutta.




Hyvää Joulua kaikille lukijoille!

Toivottaa Santtu ja Gaga!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti