Suklaajuustokakku
2 rkl liivatejauhetta
800 g Philadelphia-tuorejuustoa, maustamaton
2 ½ dl maitoa
2 ½ dl sokeria
120 g valkoista suklaata
250 g tummaa suklaata
5 dl kermaa, vaahdotettuna
Pohja
300g minttu Domino keksejä
200g sulatettua voita
Valmista ensin pohja murskaamalla Domino keksit muruksi. Lisää sekaan sulanut voi. Painele seos irtovuoan pohjalle. (Kannattaa laittaa leivinpaperi ja voidella vuoan reunat.)
Laita pohja jääkaappiin.
Sulata tumma ja valkosuklaa.
Vaahdota kerma. Lisää sekaan sokeri ja tuorejuusto. Lisää sekaan maito ja turvotettu liivatejauhe.
Ota massasta 1/4 sivuun. Sekoita isompaan määrään sulatettu tumma suklaa ja pieneen määrään valkosuklaa. Laita massat kerroksittain vuokaan pohjan päälle.
Anna kakun hyytyä n. 4h.
Irrota kakku varovasti vuoasta ja ripottele kakun päälle suklaarouhetta ja hunajahasselpähkinöitä.
2 rkl liivatejauhetta
800 g Philadelphia-tuorejuustoa, maustamaton
2 ½ dl maitoa
2 ½ dl sokeria
120 g valkoista suklaata
250 g tummaa suklaata
5 dl kermaa, vaahdotettuna
Pohja
300g minttu Domino keksejä
200g sulatettua voita
Valmista ensin pohja murskaamalla Domino keksit muruksi. Lisää sekaan sulanut voi. Painele seos irtovuoan pohjalle. (Kannattaa laittaa leivinpaperi ja voidella vuoan reunat.)
Laita pohja jääkaappiin.
Sulata tumma ja valkosuklaa.
Vaahdota kerma. Lisää sekaan sokeri ja tuorejuusto. Lisää sekaan maito ja turvotettu liivatejauhe.
Ota massasta 1/4 sivuun. Sekoita isompaan määrään sulatettu tumma suklaa ja pieneen määrään valkosuklaa. Laita massat kerroksittain vuokaan pohjan päälle.
Anna kakun hyytyä n. 4h.
Irrota kakku varovasti vuoasta ja ripottele kakun päälle suklaarouhetta ja hunajahasselpähkinöitä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti