keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Suklaajuustokakku Twistillä



Suklaajuustokakku

2 rkl liivatejauhetta
800 g Philadelphia-tuorejuustoa, maustamaton
2 ½ dl maitoa
2 ½ dl sokeria
120 g valkoista suklaata
250 g tummaa suklaata
5 dl kermaa, vaahdotettuna

Pohja

300g minttu Domino keksejä
200g sulatettua voita


Valmista ensin pohja murskaamalla Domino keksit muruksi. Lisää sekaan sulanut voi. Painele seos irtovuoan pohjalle. (Kannattaa laittaa leivinpaperi ja voidella vuoan reunat.)
Laita pohja jääkaappiin.

Sulata tumma ja valkosuklaa.

Vaahdota kerma. Lisää sekaan sokeri ja tuorejuusto. Lisää sekaan maito ja turvotettu liivatejauhe.
Ota massasta 1/4 sivuun. Sekoita isompaan määrään sulatettu tumma suklaa ja pieneen määrään valkosuklaa. Laita massat kerroksittain vuokaan pohjan päälle.

Anna kakun hyytyä n. 4h.

Irrota kakku varovasti vuoasta ja ripottele kakun päälle suklaarouhetta ja hunajahasselpähkinöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti