perjantai 4. lokakuuta 2013

Hyydytetty suklaajuustokakku




Suklaajuustokakku

Pohja:

350g minttu Domino keksejä
100g voita

Täyte:

4 liivatelehteä
1rkl kiehuvaa kahvia
2 levyä Pandan tummaa suklaata
200g tuorejuustoa
1dl sokeria
2tl vaniljasokeria
3dl kuohukermaa

Murskaa Domino keksit muruiksi ja lisää sekaan sulatettu voi. Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja painele seos vuoan pohjalle. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita sekaan sokerit. Lisää tuorejuusto ja suklaa. Sekoita tasaiseksi. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5minuuttia. Purista niistä liika vesi pois ja sekoita liivatelehdet kiehuvan kahvin sekaan. Lisää seos ohuena nauhana suklaatäytteen sekaan kokoajan sekoittaen. Kaada seos vuokaan ja anna jähmettyä yön yli.
(Kannattaa laittaa vuoan reunoilla sipaus ruokaöljyä, tuolloin kakku ei jää reunoihin kiinni.)

Kuvassa olen pursottanut kakun päälle valkosuklaa-marcarpone seoksen.



2 kommenttia:

  1. Oi kun on ihanan näköinen ja taatusti maistuu kun on suklaata :)

    VastaaPoista